Hey! Leuk dat je wat meer wil te weten komen over de persoon achter Jasarte 😉 

Jasarte is een samenvoegsel van ‘Jas’ (altijd al mijn creatieve signatuur geweest) en ‘arte’ of kunst. Ik ben wat ze noemen ‘een creatieve generalist’ en heb vele interesses, nood aan variatie en ben erg leergierig. 

Naast mama van twee prachtige kids, ben ik ook een fervente liefhebster van natuur en dieren. Al van kinds af aan werd ik geïnspireerd en ben ik gefascineerd door fauna en flora. Veel buiten zijn en connecteren met mens en dier geeft me energie en vormt zuurstof voor mijn creativiteit. De Vlaamse Ardennen vormen mijn mooie uitvalsbasis, inspiratiebron en oplaadpunt voor me. 

Actueel combineer ik mijn activiteiten in de gezondheidszorg met mijn creatief werk. Een combi voor iemand zoals ik die graag variatie heb, zaken onderneem en projecten wil trekken, heel goed werkt.  

Mijn werk in de gezondheidszorg geeft me uitdagingen voor mijn 🧠, mijn creatieve werk vormt een ideale uitlaatklep en oplaadmoment.