“Wat een leuke eerste ervaring om mijn zaak onder de creatieve handen van Jasmien te laten nemen. Ik liet haar inspiratie de vrije loop en het resultaat was verbluffend en niet te vergeten: alles met die glimlach!”

Caroline FortInstituut Apart Oudenaarde

“Complimentendag werd in de verf gezet door leuke quotes en tekeningen op onze ramen in het ziekenhuis, waardoor het nu eigenlijk elke dag complimentendag is. Onze gangen en afdelingen werden opgevrolijkt dankzij de creatieve geest van Jasmien.”

Communicatiedienst AZ Sint-Elisabeth Zottegem

“De samenwerking met Jasmien is perfect; steeds volgens afspraak; zeer correct en stipt! Jasmien werkt volgens de wensen van de klant maar geeft zelf ook haar mening en idee omtrent een ontwerp. Zo dacht ik om voor kerst dezelfde tekening/krans te nemen als vorig jaar maar Jasmien gaf me de tip om het thema van mijn etalgiste verder te laten doorlopen zodat het één geheel werd. En gelijk had ze! Van de klanten krijg ik alleen maar positieve reacties! ‘ Leuk gedaan op jouw deur. Wie heeft dat getekend?’ En zo kan ik wat reclame maken natuurlijk. Bij een volgende gelegenheid mag Jasmien zeker terugkomen!”

Mieke ClaeysOptiek Claeys

“De samenwerking met Jasmien verliep perfect. Ik had een paar wensen en Jasmien had schitterende ideetjes. Vooral het raam met "Totale uitverkoop" was een voltreffer. In een paar weken was mijn winkeltjes uitverkocht.”

RitaLa Luna Oudenaarde