Raamtekeningen

Met witte watergebaseerde verfstoffen breng ik graag een boodschap aan op jouw raam. Dit kan in een bepaald thema (valentijn, Pasen, Halloween, eindejaar…), voor een festiviteit (bvb een geboorte of een feest), als reclameboodschap, om een mededeling te visualiseren of gewoon om extra sfeer te brengen, zowel bij jou thuis als in jouw zaak.  

Muurschilderingen

Een muurschildering kan de atmosfeer in een ruimte helemaal beïnvloeden. Door visualisatie van een idee, droom, recept/menu, quote… zorg ik voor een aansluiting met jouw persoonlijkheid. 

Teambuilding / workshop

Wat denk je ervan om samen met je collega’s, mede-studenten & leerkrachten, vrienden… een muur te personaliseren: samen werken we aan een ontwerp dat bij jullie team past en waarbij jullie elk (indien gewenst) eens de verfkwast of tekenstift kunnen vastnemen en zo mee bouwen aan jullie unieke project en jullie gang, lunchruimte, … een gepersonaliseerde touch te kunnen geven? Zou het niet fijn zijn om dan nadien te kunnen terugblikken en weten dat je zelf een handje meegeholpen hebt? 😉  

Gepersonaliseerde geschenken

Er zijn vele mogelijkheden om te tekenen en schilderen op verschillende soorten materialen: van gepersonaliseerde krijtborden/stickers, over beschilderd keramiek (vaatwasbestendig!) tot gepimpte kasten, unieke kaarsen en dozen.